СИНУС ХОТ

СИНУС ХОТ - СИЛА ПРИРОДИ ДЛЯ ВІЛЬНОГО ДИХАННЯ!

ДІЄТИЧНА ДОБАВКА СИНУС ХОТ – оригінальна дієтична добавка, що містить сухі екстракти 5 лікарських рослин, вітамін С та ментол. Ці складові продукту сприяють належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів та допомагають підтримувати оптимальний стан імунної системи під час поширення застудних захворювань.

СИНУС ХОТ – СИЛА ПРИРОДИ ДЛЯ ВІЛЬНОГО ДИХАННЯ!

СИНУС ХОТ – оригінальна дієтична добавка, що містить сухі екстракти 5 лікарських рослин, вітамін С та ментол. СИНУС ХОТ випускається у формі розфасованого в саше порошку, призначеного для приготування розчину для перорального застосування (у вигляді гарячого напою).

Композиція функціонально пов’язаних біологічно-активних речовин рослинних екстрактів із вітаміном С та ментолом сприяє належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, у тому числі порожнини носа та навколоносових пазух.

Складові продукту допомагають підтримувати оптимальний стан імунної системи під час поширення застудних захворювань.

  • Екстракт вербени – за рахунок глікозидів, які входять до його складу, проявляє м’яку протизапальну дію, сприяє покращенню дренажу навколоносових пазух та підвищує фізіологічну опірність організму.
  • Екстракт квіток бузини допомагає пом’якшити прояви застуди, підтримує нормальний функціональний стан слизової оболонки верхніх дихальних шляхів.
  • Екстракт кореню імбиру має зігріваючу та загальнозміцнюючу дію.
  • Екстракт квіток дивини (коров’яку) сприяє нормальному виробленню слизу у дихальних шляхах та належному функціонуванню навколоносових пазух. Вербаскозид дивини проявляє протизапальні та антибактеріальні властивості.
  • Екстракт кореню пеларгонії (африканської герані) має в своєму складі сполуки, що підтримують оптимальний стан імунної системи, підвищують опірність організму до шкідливих факторів навколишнього середовища (неякісне повітря, переохолодження, контакт із хворими на вірусні захворювання).
  • Вітамін С – сприяє правильному функціонуванню природної захисної системи організму.
  • Ментол – надає благотворний вплив на горло, гортань і голосові зв’язки.

 

Спосіб споживання та рекомендована кількість для щоденного споживання:

дорослим та дітям старше 12 років по 1 пакету-саше 1 раз на добу під час вживання їжі.

Додати вміст пакету-саше у 150 мл (ml) теплої води. Перемішати, випити після повного розчинення.

Тривалість споживання визначається лікарем індивідуально.

 

Детальнішу інформацію про дієтичну добавку Синус Капс ви можете знайти у вкладці «Маркування».

Дієтична добавка Синус Капс. Звіт ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України» №3/8-А-4347-19-68326Е від 29.01.2020.

Державне підприємство “Науковий центр превентивної токсикології,

харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя МОЗ України”

 

Додаток № 1 до Звіту

 від 23.10.2019р.                                              3/8-А-3416-19-68004Е

 

ТЕКСТ ДЛЯ МАРКУВАННЯ (ЕТИКЕТУВАННЯ)

вторинної упаковки (картонної коробки)

дієтичної добавки «СИНУС ХОТ»
Сила природи для вільного дихання.

Назва: дієтична добавка СИНУС ХОТ.

Найменування та місцезнаходження виробника: GOFARM Ltd Co. Limited Partnership, Gornikow street 21/26, 30-819 Krakow, Poland/ Польща на замовлення Спільного українсько-іспанського підприємства “Сперко Україна”, Україна, 21027, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 25, тел.+38(0432)523 049.

Найменування та місцезнаходження імпортера (прийняття претензій від споживачів): Спільне українсько-іспанське підприємство “Сперко Україна”, Україна, 21027, м. Вінниця, вул. 600-річчя, 25, тел.+38(0432)523 049.

Рекомендована щоденна порція (1 пакет-саше) містить:

Екстракт трави вербени                       50 мг (mg)
Екстракт квіток бузини  50 мг (mg)
Екстракт кореню імбиру 50 мг (mg)
Екстракт квіток дивини (коров’яку) 50 мг (mg)
Екстракт кореню пеларгонії                       50 мг (mg)
Вітамін С 40 мг (mg)
Ментол 18 мг (mg)

Склад: цукор, ароматизатор суниці (ароматизатор, мальтодекстрин, глюкоза, стабілізатори: гуміарабік, пектин), регулятор кислотності (лимонна кислота), барвник (порошок буряку, крохмаль модифікований, мальтодекстрин, екстракт паприки, лимонна кислота, альфа-токоферол), сухий екстракт квіток дивини (коров’яку) (Verbascum thapsus L.), сухий екстракт трави вербени (Verbena officinalis L.), cухий екстракт квіток бузини (Sambuсus nigra L.), сухий екстракт кореню імбиру (Zingiber officinale Roscoe), сухий екстракт кореню пеларгонії (Pelargonium sidoides L.), L-аскорбінова кислота (вітамін С), ментол.

Рекомендації до споживання: композиція функціонально пов’язаних біологічно-активних речовин рослинних екстрактів із вітаміном С та ментолом сприяє належному функціонуванню слизових оболонок верхніх дихальних шляхів, у т.ч порожнини носа та навколоносових пазух.

Складові продукту допомагають підтримувати оптимальний стан імунної системи під час поширення застудних захворювань.

  • Екстракт вербени – за рахунок глікозидів, які входять до його складу, проявляє м’яку протизапальну дію, сприяє покращенню дренажу навколоносових пазух та підвищує фізіологічну опірність організму.
  • Екстракт квіток бузини допомагає пом’якшити прояви застуди, підтримує нормальний функціональний стан слизової оболонки верхніх дихальних шляхів.
  • Екстракт кореню імбиру має зігріваючу та загальнозміцнюючу дію.
  • Екстракт квіток дивини (коров’яку) сприяє нормальному виробленню слизу у дихальних шляхах та належному функціонуванню навколоносових пазух. Вербаскозид дивини проявляє протизапальні та антибактеріальні властивості.
  • Екстракт пеларгонії (африканської герані) має в своєму складі сполуки, що підтримують оптимальний стан імунної системи, підвищують опірність організму до шкідливих факторів навколишнього середовища (неякісне повітря, переохолодження, контакт із хворими на вірусні захворювання)
  • Вітамін С – сприяє правильному функціонуванню природної захисної системи організму.
  • Ментол – надає благотворний вплив на горло, гортань і голосові зв’язки.
Державне підприємство “Науковий центр превентивної токсикології,

харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя МОЗ України”

Додаток № 1 до Звіту

 від 23.10.2019р.                                              3/8-А-3416-19-68004Е

Застереження до споживання: не слід вживати при підвищеній чутливості до складових, вагітності та у період лактації, у дитячому віці до 12 років, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура у період загострення. З обережністю вживати при схильності до кровотечі, складові продукту зменшують в’язкість крові. Містить цукор, що необхідно враховувати хворим на цукровий діабет.

Люди похилого віку або особи з будь-якими захворюваннями перед вживанням цього продукту повинні радитися з лікарем. Цей продукт не замінює різноманітне, збалансоване харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не вживайте після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці. Перед застосуванням обов’язкова консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Спосіб споживання та рекомендована кількість для щоденного споживання:

дорослим та дітям старше 12 років по 1 пакету-саше 1 раз на добу під час вживання їжі.

Додати вміст пакету-саше у 150 мл (ml) теплої води. Перемішати, випити після повного розчинення.

Тривалість споживання визначається лікарем індивідуально.

Мінімальний термін придатності: Краще спожити до кінця дати зазначеної на упаковці, термін придатності – 18 місяців.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С, у недоступному для дітей місці. 

Форма випуску: порошок для орального розчину зі смаком суниці, по 20 пакетиків з порошком у пачці з картону. Маса нетто одного пакетика-саше 4,5 g (г).

Штрих-код: вказано на упаковці.        Номер партії (серії): вказано на упаковці

Текст маркування розроблений виробником, який несе повну юридичну та адміністративну відповідальність за відповідність продукції даним, наведеним на етикетці.

Завідуючий відділом “Інститут нутриціології” Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України  

 

 

А.Є. Подрушняк

 

 

 

 

Науковий співробітник  відділу “Інститут нутриціології” Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя МОЗ України

 

 

 

                     

                     Т.О. Щуцька