SPERCO В УКРАЇНІ

Вже понад 20 років SPERCO сприяє розвитку фармацевтичної галузі в Україні, де має виробничі потужності в місті Вінниця. Для здійснення своєї діяльності SPERCO відповідає: "Ліцензійним умовам провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів", "Ліцензійним умовам провадження господарської діяльності з оптової торгівлі лікарськими засобами" та "Ліцензійним умовам провадження господарської діяльності з імпорту лікарських засобів».
Спільне українсько-іспанське підприємство «Сперко Україна» було створено в 1995 році. Свою діяльність в Україні компанії довелося починати з нуля. Нове фармацевтичне підприємство нараховувало всього п'ять співробітників та мало у розпорядженні орендоване приміщення на Вінницькому оптико-механічному заводі. В 1999 році продукція SPERCO вперше з'явилася на ринку України. Компанія постійно вкладала в розвиток виробництва і в 2006 році промисловий комплекс ТОВ «Вінницький оптико-механічний завод стає власністю SPERCO. За допомогою іспанських фахівців з першого дня на заводі виробляються препарати тільки найвищої якості, що відповідає вимогам належної виробничої практики (сертифікація GMP у 2016 році).
Виробнича площадка СУІП «Сперко Україна» територіально знаходиться в м. Вінниця по вул. 600-річчя, 25. З жовтня 2016 року виробництво продукції SPERCO здійснюється на нових виробничих ділянках, з використанням технології «чистих» приміщень. В виробничих та супутніх процесах задіяне високотехнологічне сучасне обладнання. Це дає можливість стабільно виробляти лікарські засоби, які за критеріями якості повністю відповідають міжнародним стандартам. Завод SPERCO оснащено чотирма виробничими ділянками, де виготовляються м’які лікарські форми (такі як Кремген та Еротекс), рідкі лікарські форми (наприклад, широко відомі Нокспрей, Лангес та Ніфуроксазид-Сперко), тверді лікарські форми – Кардонат, Ормакс та інші, а також ділянка вторинного пакування. Всі чотири ділянки мають сертифікат відповідності міжнародним правилам Належної Виробничої Практики (Good Manufacturing Practice – GMP).
За даними аналітичної компанії Proxima Research в 2020 році компанія SPERCO досягла значних результатів в роздрібному сегменті: продажі склали понад 800 млн гривень. SPERCO демонструє зростання як за рахунок відомих брендів, які займають лідируючі позиції в конкурентних сегментах, так і за рахунок нових брендів: в 2020 році в портфелі SPERCO з'явилося більше 10 нових продуктів в сегментах лікарських засобів, дієтичних добавок, медичних виробів та косметики.

МІСІЯ ТА ЦІННОСТІ

Ми зміцнюємо здоров’я пацієнтів, полегшуємо роботу фахівцям сфери охорони здоров’я та є надійним партнером для наших інвесторів, виробляючи високоякісні лікарські засоби.
Покращити життя пацієнтів, зробивши високоякісне лікування доступним!

Місії

КОРПОРАТИВНА ЕТИКА

У 2019 році вступив в силу наш Кодекс поведінки. Ми маємо за мету досягати наших цілей у прозорий та доброчесний спосіб, дотримуючись наших цінностей.

Ми піклуємося про здоров’я людей, керуючись високим рівнем етики та професіоналізму.

Ми приймаємо правильні рішення в інтересах пацієнтів та прагнемо виробляти продукцію найвищої якості.

Ознайомтесь з Кодексом поведінки

ІНВЕСТОРАМ

<!-- Тема письма

Отримати звітність за період 2020 р.

--> Фінансова звітність за 2020 рік

Новини

Архів новин